egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Att resa, to travel

Jag hatar att packa. Det är en av baksidorna med att ha ett jobb där man reser mycket. Är på väg till Italien på tjänsteresa i några dagar. Träningen kan också vara ett problem. Ibland finns det gym på hotellet men även om det gör det är det inte säkert att man hinner dit. Det är sällan nåt åtta-till-fem-jobb när man är borta. Den här gången har hotellet inget gym man jag har förberett mig med ett träningspass som jag kan göra på hotellrummet. Så det är min absoluta ambition att hinna med några pass, det behöver inte ta mer än en halvtimme, bara jag gör nåt.

I hate packing. That is one of the drawbacks of having a travelling job. I am on my way to Italy on a business trip. Training can also be a problem. Sometimes there is a gym at the hotel but even so it is not sure that you really have time to go there. It is hardly a eight-to-five-job when travelling. This time there is no gym at the hotel but I have prepared a workout that I can do in my hotel room. So it is my absolute ambition to do that , it does nto have to take more than half and hour, I just have to do it.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *