egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

lyxigt – luxury

Jag börjar bli bra på det här med vilodagar. Började med sovmorgon och hotellfrukost. Tillbaka till sängen med datorn och TV. Vid halv två började jag kvickna till lite och tänkte mig en promenad. Solen sken och det var jättevackert ute, men jättekallt. Hade min omlottkjol och t-shirt och en tröja runt midjan men oj vad jag frös. Fick gå in och sätta på mig tights under kjolen (dvs långkalsongen men säg inget) och tröjan och också ta med mig regnjackan i fall att jag skulle frysa mer. Gick genom stan och bort till nåt som heter Lappstan och tittade på samehärbren. Fast de kallade dem häbbren. Små timrade stugor liksom på pålar som de hade som komplement till sina kåtor som jag fattade det. Sen var det dags för lunch. Jag har varit sugen på pizza i flera dagar så nu äntligen hittade jag en pizzeria. Medan jag åt kollade jag på Tour de France på TV. Kan ju inte gå en hel dag utan nån form av cykling. Provianterade på väg hem för i kväll och i morgon. Legat och vilat sen jag kom tillbaka och varit ner en sväng till bastun. Nu på kvällen hade jag bokat massage här på hotellets spa. Gissa om det var skönt. Vilken lyxdag jag har haft idag.

I am getting good at resting days. Started with a late wake up and hotel breakfast. Back to bed with my computer and the TV. Around 1:30 I started to get a little bit restless and thought I go for a short walk. The sun was shining and it was really beautiful, but really chilly. I had a skirt on and a t-shirt but that was far too little. I had to put on tights under my skirt (actually long johns but don’t tell) and a sweater and also bring my rain coat in case I would freeze more. I went thru town to a place called Lappstan. There were some small typical houses there of the Sami people who are indigenous people of northern Europe. It was small raised wooden houses for storage. Then it was time for lunch. I have had a crave for pizza for days now and finally I found a pizza place. While I ate I watched TV. The cycling competition Tour de France was on. I had to have some kind of cycling even on a resting day. I did some food shopping for tonight and tomorrow. Have been resting ever since, took a sauna and even booked a massage at the hotel spa. Guess if it felt good. What a luxury day I have had.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *