egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

knärapport – knee report

Tror att det är dags för en knärapport för jag vet att många undrar hur det ligger till. Jag måste säga att det känns förvånansvärt bra. När Åsa cyklade med mig fick jag ju bra ont på baksidan av höger knä. Det gick helt över efter vilan i Delsbo och jag har nästan inte känt nåt där sen dess. Lite, lite bara. Vissa nätter har jag varit riktigt stel och haft ont i knäna. Det har känts som en plåga att både sträcka och böja knäna och det har gjort ont när jag behövt vända mig i sängen. Som tur är så har det gått över när jag börjat cykla. Problemet jag hade innan jag gav mig av har kände jag av första två dagarna men det är helt borta nu. När jag cyklat långt blir jag liksom trött i knäna och det är väl i och för sig inte så konstigt. Men jag har börjat tillåta mig att gå i vissa extra tuffa uppförsbackar. Det känns bra i hela benen att göra så, inte bara i knäna.

I think it is time for a knee reports since I know alot of you are wondering. I have to say that it is surprisingly good. When Åsa was biking with me the backside of my right knee hurt. It totally went away after that day of rest in Delsbo and it not come back to that extent. I can feel it very light sometime. Some nights my both knees have hurt and gotten really stiff. It has been hard both bending and straighten my knees and turning around in bed has been terrible. The good thing is that this has disappeared when starting biking again. The problems I had with my left knee before I left is totally gone. When I bike far I get kind of tired in my knees but that would be strange if I didn’t. But I have started to allow myself to walk up some of the toughest hills. That feels good in my whole legs not only my knees.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *