egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

konsten att göra ingenting – the art of doing nothing

Voltaren och linement har gjort susen för min knäbaksida. Just nu känns det nästan ingenting faktiskt så det finns hopp. Tog sovmorgon i morse tills jag väcktes av gräsklipparen strax efter nio. Slapp gröten och festade till på överblivna jordgubbar från igår och två kanelbullar med kaffe från campingkiosken. Luften kändes annorlunda idag. Det var lite svalare och liksom friskare. Vinden hade vridit till ost.  Endast några lätta slöjmoln på himlen. Omslag? Jag satt och pratade med campingvärden och några andra en bra stund. Skönt att bara vara. Tog cykeln till affären för att proviantera inför morgonens skogsetapp. Åker visserligen förbi en ort, Hassela, men det känns bra att ha dagens ranson med sig. Fikade innan jag åkte tillbaka till campingen igen. Hemma i tältet igen la jag mig och sov middag. Jätteskönt var det. Såna här göra-absolut-ingenting-dagar är ju helt underbara och något som man borde göra oftare. Men när man är hemma finns alltid tusen saker att göra så det blir väldigt sällan. Nu har jag ätit och när jag skrivit klart ska jag förbereda lite inför avfärd i morgon.

Some anti-inflammatory and liniment have really done it for my knee backside. Right now I can hardly feel it at all so there is hope. I slept in this morning until I was waken up by the lawn mover around nine. I skipped the porrige and hade some left over strawberries from yesterday and two cinnamon rolls with coffee from the camping cafe. The air was different today. Kind of cooler and more fresh. The wind had turned to east. Only very light veil of clouds. Coming change of the wheater? I was talking to some people, just relaxing. It is nice to just be around. I took the bike to the store to get some food for the forest trip tomorrow. I will pass one village but it is good to have everything done so that I at least won’t starve. Had some coffee before I got back to the camping. Home in the tent again I took a long nap. It was really, really nice. These kind of do-absolutelty-nothing-days are wonderful and something one should do more often. But when you are at home there are always thousens of things to do. Now I have eaten and when I am finished writing I will prepare for the departure tomorrow.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *