egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

vila – rest

Vilodag! Härligt! Har ägnat morgonen åt att skriva ikapp på bloggen. Alla har åkt och jobbat här i huset så det är bara jag och hunden hemma. Snart kommer mamma och pappa och min son och hälsar på. Ska bli kul. I morgon ska jag vidare men då kommer jag att ha sällskap i två dar. Men det tar vi då. Nu ska jag njuta!

Resting day. Wonderful! I have spent to morning updating my blog. Everybody has left for work so it is only me and the dog in the house. My mother and father and my son will soon come to visit. It will be fun. Tomorrow I will contiune but then I will have company for two days. More about that later. The only thing I will do now is enjoy!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *