egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

vila och massage – rest and massage

Insåg redan när jag fixade till kartan för idag att det kanske inte var så långt till Vika som jag todde igår. Det kändes ju bra, då skulle jag komma fram tidigt och få en ännu längre viloperiod eftersom jag skulle stanna hos min bror även på måndag och sen åka vidare. Det var faktiskt lite motvind i början och dessutom bara uppför, säkert första milen i alla fall. Kom in i Dalarna. Jippi. Passerade skyten med Falu kommun; nästan, nästan framme. En bit till och så äntligen, äntligen stod det Vika på skylten. Hemma! Huset min bror och hans familj bor i är också mitt barndomshem som jag bodde i tills jag var 21. Kändes underbart att kliva av cykeln efter knappt åtta mils cykling. Eftermiddagen var lugn och skön. Jag blev ompysslad och fick mat och fika och tvättat. Tack kära ni! Min bror ringde till en kompis och så vips, mitt under VM-finalen, kom där en massör. Han gick ganska hårt åt min rygg och mina ben. Det var ”ont-skönt” typ men vissa muskler han klämde på gjorde förförligt ont. De har arbetat hårt de senaste dagarna. Men jag är säker på att det gjorde nytta. Somnade ovaggad i en riktigt säng!

I realized already when I was fixing the map of today that it might not be so far to my brother as I thought yesterday. That was nice, then I would be there early and get an even longer resting period since I was going to stay there for Monday as well. In the beginning of the day it was acatually som head wind and also almost only uphill. I came into Dalarna (county). Yes, I was getting closer. I passed the sign of Falun; now I was near. A bit mor and then finally, finally it said Vika on the sign. Home! This is where I grew up and my brother now live in the house where I used to live unitl I was 21. It felt wonderful to get off the bike after no more than 78 km. The afternoon was nice and calm. I was been looked after pretty good with coffee and food and got my clothes washed. Thank you so much! My brother made a phone call to a friend of his and there he was, a masseur ot get me a nice massage. It was painful and nice at the same time and some of the muscles the worked on was really painful. They have been working hard the past few days. But I am sure it was all good for me and my muscles. I had no problem falling asleep afterwards and to that in a real bed!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *