egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Sjukgymnast, physiotherapist

Idag var jag hos sjukgymnasten. Jag fick förtroende för henne på en gång och det kändes bra. Hon lyssnade,  tittade, klämde, böjde, tryckte, drog och kände igenom det mesta. Utifrån detta och vad jag berättade trodde hon att det skulle kunna vara en liten inflammation i en ledkapsel på baksidan av knät som sen typ påverkat nån nerv som gör att det strålar uppåt och neråt längs baksidan benet. Jag blev ordinerad Voltaren och så fick jag några övingar för att hålla igång två muskler som hon trodde kunde hjälpa till. Hon klämde och ”satte igång” dem typ. Det var den djupliggande magmuskeln och så hamstringsmuskeln på baksidan av knät. Tänkte testa dem nu innan jag går och lägger mig. Så till frågan om jag kommer att kunna cykla. Det återstår att se. Vi skulle höras på måndag igen.

Today I went to the physiotherapist. I did feel confidence for her at once and that was good. She listened, looked, felt, bend, pushed, pulled thru everything. From that she analysed that it might be an inflamation in the back of the knee that also kind of affected a nerv causing the feeling in the calve and the hamstring. She told me to take anti-inflammatoric medicine and also to do some training mainly focusing on two muscles, the deep abs in the stomach and the hamstring on the left leg. I will now go and test it before going to bed. So over to the question if I will be albe to bike. It is still to see. We will talk on the phone on Monday.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *