egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Väntar, waiting

Nu har jag varit på tjänsteresa igen, därav den usla uppdateringen av hemsidan. Det var både dåligt med fritid och usel internetuppkoppling där ute i skogen (dvs Markaryd). I morgon bitti ska jag till sjukgymnasten. Det känns spännande och lite läskigt också, främst av två anledningar. Att hon ska säga att nej du cykla kan du glömma därför att det är det här och det här felet men även för att hon ska säga att hon inte vet vad det är för fel. Vad gör jag då? Men jag tycker nog att det har känts bättre de senaste dagarna. Långa perioder har jag inte känt nånting, sen har det kommit lite i vaden, eller låret eller i knävecket. Det beror typ lite på vad jag gör; sitter, står, går… Rapport kommer i morgon. Önska mig lycka till!

I have been on a business trip again, that’s why the update of the blog has been terrible. I was not only very short of free time but the internet connection was bad. Tomorrow I am off to the physiotherapist. It is exciting but scary at the same time, of two reasons mainly. That she will say no you cannot bike because fo this and that or that she will not know what it is. Then what do I do? But I think it is slightly better now for the past few days. Long periods I have not felt anything but then it can just come, in the calve, in the hamstring or on the backside of the knee. It kind of depends on what I do; sit, stand, walk… I will make a full report tomorrow. Wish me luck!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *