egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Tråkigt, boring

Sitter här och smådeppar lite och känner mig framförallt handlingsförlamad. Har helt tappat lusten för att skriva utrustningslistor och kolla kartor som jag nog annars hade gjort. Är det nån ide? Vet att jag inte borde tänka så men det är svårt att låta bli. I kampen inne i mig som jag skrev om igår har definitivt  ”det blir inget” övertaget just nu. Behöver gå och handla, känns neutralt, så det kan jag nog övertyga mig själv att göra.

I am sitting here with my head down feeing paralyzed. I have lost all spirit of writing equipment lists and checking maps that I would have done if I had been ok. Is it any worth at all? I know I shouldn’t think that way but it is hard not to. In the inner fight I was writing about yesterday the ”it-wont-happen” is the strongest contestant at the moment. I need to go buy some food, it feel neutral so that I can probably convince myself doing.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *