egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Gästbloggare, guest blog

Nu finns jag som gästbloggare på www.ecostep.me. Det är ett initiativ som går ut på att man kan påverka både miljö, klimat ohc hållbarhet genom att börja med sig själv och sina egna handlingar. Att ta cykeln till exempel istället för bilen lite oftare vinner både du och miljön på, win-win alltså. Bra va?

I am now writing as a guest in another blog, www.ecostep.me. It is only in swedish but the initiative is that everyone can make a difference for the environment and the climate by starting with themself and their own choices. To bike instead of taking the car more often for example will benefit both you and the environment, a typical win-win situation. It’s not that difficult.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *