egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Nästan poetiskt…

Hade en härlig cykeltur idag. Cyklade till brofästet, Klagshamn, Tygelsjö, Vintrie, Bunkeflostand och stannade till i Limhamn för sonens fotbollsmatch (som de vann) innan jag cyklade hem igen. Mellan Klagshamn och Tygelsjö; ute på landet, solen sken och värmde i ansiktet, åkrarna var ömsom skirt gröna och ömsom nyharvade svarta. Lärkan spelade i skyn och medvinden låg i ryggen. Kan det bli mycket bättre när man cyklar? När jag vände norrut igen mot Malmö kom vinden snett framifrån och det var en gruscykelväg men det gjorde liksom ingenting idag. Det var bara att trampa för just då, där på cykelbanan framför mig, vippade en sädesärla och hälsade våren välkommen på riktigt.

Sorry but I cannot really translate this, only that I had a great bike ride today…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *