egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Shopping

Detta är vad jag shoppade i Berlin på Globetrotter. Det jag verkligen skulle ha var ett nytt fäste till strystångsväskan på cykeln. Det hittade jag. Sen blev det två t-shirtar i merinoull som jag ändå tänkt köpa, en brun och en grön (som jag tror matchar tröjan som kära mamma håller på att sticka). Jag köpte också en vattentät packsäck som jag kan ha på pakethållaren för det jag inte får plats i cykelväskorna med. Kom på sen att det är ju ryggsäcken jag skall ha där. Hoppas den går ner i packsäcken… Detta var en typisk ”måste ha” pryl. Sist köpte jag en cykelvajer som jag kan låsa fast cykeln med. Det var ingen tjock vajer men det stoppar väl nåt i all fall, tänkte ju inte lämna cykeln med många meter när jag är ute.

This is what I bought in Berlin at Globetrotter. What I really needed was a new thing to fasten my front bag on the bike and I found that. Then I bought two t-shirts in merino wool that I had looked at before and already decided to buy. I also bought a water tight pack sack to have on my bike for those things not fitting in the bags. I realized after I bought it that I am supposed to have the backpack in it and I am not sure that it fits. That was the ”must have” thing. Last I bought a wire to look the bike with. It is not very heavy but it stops some, I am not planning to leave the bike more than a few feet anyway.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *