egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Förkyld, cold

Jaha, jag som klarat mig hela hösten och vintern från förkylningar. Nu var det slut på det. Det började igår lite lätt så där, idag jobbade jag hemma och det funkade men nu mår jag inte så särkskilt bra, fryser och det börjar bli värre i näsan. Jag hoppas att det går över snabbt så jag kan komma tillbaka till träningen igen. Det kan bara tiden utvisa. Under tiden tänker jag ta mig tillbaka till soffan och TVn, det är vad jag orkar just nu.

Well, I managed all fall and winter without any colds. That’s over now. It started lightly yesterday, I worked from home today and it was okay, but at the moment I don’t feel very hot. I’m freezing and my nose is getting stuffed. I hope it will be over soon so I can get back to my training. But only time will show. Meanwhile I will get back to the couch and the TV, that’s about what I can manage at the moment.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *