egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Morgonträning, morning workout

I morse testade jag att yoga på morgonen, redan klockan 8.30. Eftersom jag är så matkänslig på mogonen och dessutom behöver äta senast två timmar innan träningen så gick jag upp 6.30 och kokade gröt. Gick visserligen och la mig och läste tidningen efter gröten men väldigt tidigt för att vara en söndag var det. Jag är lite kluven att träna tidigt. Cykla brukar gå bra men för yogan är morgonen inte min optimal tid. Om man yogar ofta så är det nog bra att variera tiderna just för att det känns så olika beroende när på dygnet man tränar. Men jag som har fullt sjå med att få in ett yogapass i veckan vill att det då ska kännas så bra som möjligt. I morse var det tydligt att jag både var mindre stark och mindre rörlig än om jag tränar senare på dagen.

This morning I did yoga at 8.30. Since I am very sensitive that I eat enough in the morning and the fact that I need to eat at least two hours before a yoga class I got up at 6.30 for breakfast. Okey, I went back to bed and the newspaper after eating but it was still early for a Sunday. I am a bit splitted about morning workout. Biking is usually okay but for yoga it is not the best time for me. If you would practice yoga more often it is probably good to vary the times when you do it. But for me who even have a hard time getting there once a week I want it to be as good as possible. This morning it was obviouos that I was less strong and it was harder to stretch as deep as I know I can than if i practice later in the day.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *