egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Träning! Workout!

Äntligen träning igen. Jag har inte tränat på nästan tre veckor om man räknar bort skidåkningen som ju visserligen kändes på lite i alla fall. Jag var på spinning/core idag, först 45 minuter spinning och sen 30 minuter mage+rygg. En bra genomkörare. Kanske skulle ta mig till gymmet imorgon på lunchen? Magen behöver jag i alla fall inte träna, den kommer nog att kännas ändå i morgon efter att mjölksyran kom krypande idag.

Finally some training again. I have not been working out for almost three weeks if the down hill skiing is not counted. I went to a spinning/core class today, first 45 minutes of spinning and then 30 minutes of abs+back. A good workout. Maybe I should follow this with a workout at the gym tomorrw at lunch? I will not need to do any crunches at least, I will definitely have some sore abs after todays class.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *