egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Snart, soon

Så var det ny månad, mars redan. Sommaren kommer närmare och närmare… spännande. När vi kom ner till skåne igår så var det faktiskt lite vårkänning. Mycket av snön hade försvunnit och vårblommorna hade försiktigt kommit upp en liten bit i rabatten på altanen. Snart, snart kan jag börja cykla igen. Jippi!

A new month again, March already. The summer is getting closer and closer… exciting. When we came home yesterday it was actually a litle bit spring in the air. Most of the snow was gone and the spring flowers had gently broken the soil and showed the first green. Soon, very soon I can start bicycling again. Yes!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *