egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Att planera, to plan

Nu har jag träningsmässigt planerat nästa vecka:

Måndag: Styrketräning på lunchen
Tisdag: Prova-på-spinning (äntligen fått tummen ur och bokat ett pass)
Onsdag: Vila
Torsdag: Bikramyoga (jag är på väntelista men kommer nog med)
Fredag: Vila (ska klippa mig också!)
Lördag: Ingenting, båda sönerna har saker som jag måste vara med på
Söndag: Spinning eller yoga – vi får se

Jag älskar ju att planera, det är det bästa som finns. Många gånger är det till och med så att bara jag har planerat så känner jag mig ”klar”. Om jag genomför planen eller inte kvittar, jag är nöjd bara jag har planerat. Inte alltid (t o m sällan) bra faktiskt. Hur många gånger har jag inte på planeringsstadiet tapetserat om eller fixat en snygg rabatt i trädgården eller nåt annat som sen inte blivit av? Så vi får se vad som händer med planen ovan. Jag ska göra mitt allra bästa för att genomföra den. Vi får se om en vecka hur bra jag lyckades.

I have now planned next weeks training:

Monday: Gym at lunch
Tuesday: My first spinning class (finally I booked it!)
Wednesday: Nothing
Thursday: Bikramyoga (I am on waiting list but will probably make it)
Friday: Nothing (except going to the hair dresser but that is no real workout)
Saturday: Nothing, too many things with my boys
Sunday: Spinning or yoga, not decided yet

I love to plan, that is the best thing to do. Many times it is even so that when I am done with the plan I feel done. If I do what is in the plan or not does not matter to me, I feel satisfied with the plan only. It is not always (even very seldom) productive acturally. How many times have I not re-done a room or planted a really nice flowerbed in the garden… as a plan but not in reality? So let’s se what happens to the plan above. I will do my best to really make it happen. Next Sunday will be evaluation day.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *