egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Prylar del 7

Dags för ännu en av mina favoritprylar. Denna gång handlar det om något så otippat  som en handväskinsats. Jaha, tänker ni nu. Vad har nu detta med egotrippen och träning och friluftsprylar att göra? Jodå, jag ska förklara. När jag cyklar till jobbet måste det praktiska fungera. Det ska inte ta för lång tid på kvällen att packa ihop det jag behöver ha med mig. En del är alla saker som vi kvinnor har i handväskan. Att ta med handväskan i cykelväskan är inget alternativ. När man väl kommer fram och ska leta fram passerkort och nyklar är det struligt om man har det nerpackat i en väska i en väska bak på cykeln. Jag har ju en cykelväska på styret också, helt ”oinredd”. Häller jag ut handväskan i den skramlar alla saker runt och man hittar inget. Det är nu handväskinsatsen kommer in i bilden. Jag tar hela insatsen från min handväska och flyttar över den till cykelväskan. Voila! Det tar ungefär 4 sekunder. Klart! När jag kommer hem igen är det bara att flytta tillbaka till handväskan. Denna pryl underlättar min träning och jag kan inte skylla på att det är jobbigt att packa.

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *