egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Tester

Idag hade jag en utrustningstest. Helt oplanerat. Det tokregnade nämligen när jag cyklade hem. Regnjackan är nog världens bästa (se 17/8). Den höll naturligtvis mot regnet men den är också smidig, väldigt tunn och skön och man blir inte för varm i den. Dessutom är den snygg tycker jag. Regnbyxorna höll också tätt liksom skorna (se 18/4). Väskorna har jag inte skrivit nåt prylinlägg om men de är också världens bästa, håller tätt i alla väder. Testade faktiskt också att cykla med sällskap. E kom i kapp mig i början och vi cyklade tillsammans hem. Trevligt med sällskap faktiskt. Cykeln ser nu nästan ut som om jag kört på en leråker trots att det är fina cykelbanor hela vägen. Borde nog ha lite materialvård i helgen.

Det blev mycket prylar igen. I morse när jag cyklade till Lund så kom jag på ett par prylar till som jag ska skriva om. De är nog lite otippade men inte desto mindre favoriter. Kolla i morgon!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *