egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Varmt och skönt

Idag var jag på yoga. Det var underbart skönt att komma in i värmen, in från den gråa och regniga hösten. Hann nästan somna där på golvet innan det var dags att sätta igång. Ganska skönt faktiskt. Kändes som det brukar så där när man hållit uppe ett tag. Rätt så tungt i början och sen bättre efter ett litet tag. Sen blev det jobbigt igen. Jag hade ätit för dåligt idag så jag var hungrig och blev lite illamående. Lite orutinerat men jag är inte så van att gå klockan fem på eftermiddagen. Borde ha ätit ett ordentligt mellanmål vid halv 3 men då var jag inte hungrig. Man lär sig hela tiden och varje yoga pass är unikt.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *