egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Lev nu

I morgon har jag ett yogapass inbokat klockan fem. Det ska jag gå på. Det var länge sen jag var på yoga. Säkert en månad. Risken är alltid när man hållit uppe ett tag att man mår illa förutom att det känns jobbigare. Det handlar bara om att gå dit och ta det som det kommer. Inga förväntningar före och inga fördömanden efter. Låter som om det vore ett bra sätt att leva utanför yogarummet också. Ett jobbigt möte, ett samal man måste ha, en dag som känns tung eller nåt annat. Ta saker som de kommer, tänk inte för mycket, gör och efteråt acceptera hur det gick, analysera inte sönder, gå vidare… Kanske kan sammanfattas i lev i nuet!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *