egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Var är min träningslust?

Hur ska jag hitta tillbaka till träningen? Jag har helt tappat träningsgnistan just nu. Efter älgjakten skulle jag ju börja igen men svepskäl hit och dit och ingen lust är vad det har blivit. I natt vakanade jag med migrän, tog en tablett direkt och just nu känns det bra men inte träningsbra. Sen är det ny tjänsteresa måndag-tisdag nästa vecka så då går de bort också, blir antagligen sent jobb på måndagkvällen, dvs hinner inte träna. Nåväl, jag ska helt enkelt leta inom mig efter lusten. Jag vet ju att den finns där nånstans. Ni får gärna hjälpa mig med en peppande rad i kommentarerna!

 

islandstrippen

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *