egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Älgar – finns dom?

Jag tror inte på älgar längre. Jag är högst tveksam till att de finns på riktigt. Har suttit ute i skogen i en och en halv dag och inte sett nån älg och inte hört nån älg. Precis som förra året. Inte ett liv i närheten av mina pass. (Nästan) alla de andra såg och hörde ”älgar” och några få sköt till och med. Jag misstänker starkt att ”älgar” är nåt som karlar har hittat på för att ha ett svepskäl att gå ut i skogen med sin bössa. Vad tror ni om den teorin?

Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag är jägare eller inte. Dels för att jag inte ännu haft chansen att skjuta och dels för att jag inte bestämt mig om jag gillar att sitta still och frysa i skogen i 1-2 timmar i taget. Vi får helt enkelt se… Trevligt var det i alla fall och vädret var fantastiskt, sol och kring nollan.

Vackert men inga ”älgar”

Pass 106

Kolla oxå in islandstrippen

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *