egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Kalas och mareld

Nu är jag tillbaka från kalaset i Bohuslän i dagarna tre tillsammans med gamla och nya vänner. Det var jättetrevligt. Vi var på en ö på ett vandrarhem som födelsedagsbarnet hyrt ”hela stället hela helgen”. Väldigt trevligt. Det började med smygstart på fredagen. Lördagen tog vi det lugnt och gick långa promenader. Det sköna var att tillåta sig att bara strosa. Inte målmedvetet trava på i marchtakt för att få lite träning också. Nej bara njuta och vara och umgås medan vi gick. Vi hittade till och med lite svamp som vi stekte på både till lunchen och middagen. Lördagkvällen bjöd på kalas med middag och dans så att golvet bågnade. Mitt i natten blev det bastu och bad i havet. Det var nog det häftigaste på hela helgen för det var mareld. Det är en sorts plankton som avger ljus när man rör i vattnet. Så när man simmade så var det som tomtebloss runt omkring en. Otroligt häftigt. På söndagen hade jag nog lite ont i håret. Man är lite för gammal för att festa halva natten utan att ta stryk i flera dagar efteråt. Kalaset avslutades på söndagen med städning, tårta och sen hemresa. Tack E för ett fantastikt kalas!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *