egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Vinden …igen

Jag har varit lite så och så med uppdateringar sen jag var sjuk men jag ska försöka bli bättre. Idag cyklade jag till jobbet. Vilken resa i morse, jag seglade fram i god fart i medvinden men fick förståss igen det på hemvägen. Det som var bra var att jag inte deppande ner mig för att det blåste mot. Jag trampade på i alla fall. Ett par gånger kändes det till och med som om inte vinden kom på mig utan runt om liksom, som om den inte påverkade mig alls. En lite märklig känsla men väldigt välkommen. Det ska inte spela nån roll vad det är för vind. Som jag sagt tidigare, i motvind tar det bara lite längre tid…

 

PS. Grattis till lilla bebisen C! Skicka gärna ett mail och berätta mer…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *