egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Ännu ett motvindsinlägg

Jag håller på att försöka ändra mitt mindset. I torsdags när jag cyklade hem var det motvind. Okej, jag bestämde mig för att inte bry mig om det som jag tidigare skrivit om. Och när jag så trampade på slog det mig. Det är egentligen inte jobbigare att cykla i motvind. Det tar bara lite längre tid för det handlar bara om att växla ner. Något jag ska försöka tänka på i fortsättningen.

Nu till nåt annat. Nyss regnade det och då såg jag fram emot en promenad och få prova min nya regnjacka. Men nu ju skiner solen igen. Typiskt. En promenad är nog lagom träning idag för i natt kom jag hem halv tre. Firmafest. Fast jag var chafför så jag är bara trött. Hur mina kollegor mår däremot låter jag var osagt…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *