egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Tidiga mornar

Jag tycker om att cykla tidigt på morgonen. I alla fall på sommaren. Ofta har inte vinden kommit igång ännu, det är nästan ingen trafik och luften är frisk. Sen känns det ännu bättre när man frampå tidig förmidddag kan ha hunnit så långt som halvvägs redan.I somras när jag cyklade till Blekinge kom jag i väg vid strax efter sju på lördagsmorgonen. Jag hade ett par härliga timmar just precis så som jag beskrev. Efter ett par timmar stannade jag och köpte fika och jag hade hunnit sju  mil redan vid halv 11 då jag var framme i Åhus, t o m för tidigt för lunch. Så hur mycket jag än tycker om att sova på morgonen så gäller det att ta mig i kragen, gå upp tidigt och komma iväg. För det är värt det sen, helt klart.

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *