egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Packad och klar

Äntligen färdigpackad. Det tar alltid längre tid än man tänkt sig. Klockan är 23 och jag är trött. Allt fick plats i mina cykelväskor i alla fall. Det jag behöver på lägret har jag skickat dit redan så på cykeln finns det nödvändigaste. Jag köpte en ny cykeldator idag för den gamla var trasig så nu ska jag se till att den är rätt inställd och sen åker jag i morgon bitti. Först till jobbet och sen på eftermiddagen drar jag mot Blekinge.

Hur det blir med uppdateringar under veckan vet jag inte. Min plan är att försöka få låna en dator på campingarna och sen ska jag kolla om det är möjligt att låna en dator på lägret också. Jag lovar inget så om vi inte hörs före det så går jag (möjligen) in i bloggskugga och vi hörs nästa helg när jag kommer hem.

Var redo!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *