egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Träskvägen

Sitter här ock försöker hitta bästa vägen till scoutlägret i Blekinge och dessutom en väg där det finns campingplatser på lagom avstånd för både fredag- och lördagskväll. Som jag skrev härom dagen så cyklade ju jag och sonen både i fjol och året innan det. 2007 campade vi vid Ringsjön och 2008 i Sjöbo. www.viamichelin.com förslog en cykelväg som går precis mellan Ringsjön och Sjöbo men där finns det inga campingplatser. Hmm, blir nog Ringsjön då. Den gången vi cyklade hade jag sett ut rutten i förväg med en s.k. cykelkarta över Skåne. Sista biten mot campingplatsen var utritad längs Ringsjöns strand, det lät ju vackert. Jo, tjena. Bilden nedan visar den s.k. cykelvägen som vi blev inledda på. En träskliknade väg genom tät skog, man såg i alla fall inte sjön och vi hade tur som inte fastnade i leran! Det skulle visa sig komma mera. Nästa dag följde vi en gammal banvall som var omgjord till ”cykelväg”. När den var som bäst var den en smal grusväg och när den var som sämst var den en smal kostig med halvmetern högt gräs. Vi tröttnade tillslut och lyckades hitta ut på vägen igen och valde landvägar resten av resan, med asfalt! Om jag nu cyklar till samma camping vid Ringsjön så tänker jag inte välja träskvägen, det är helt säkert. Nu måste jag fortsätta leta vägar och campingar.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *