egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Cykel, bikramyoga och styrketräning…

Nu är det mindre än ett år till jag ger mig iväg, den 4 juli 2010. Om prick ett år har jag varit ute i 16 dagar, förhoppningsvis har jag kommit längre än halvvägs. Jag kommer nog att känna mig lite sliten men vid gott mod och fortfarande fullt beslutsam att trampa vidare mot målet.

För att klara det måste jag naturligtvis träna. Jag kommer under resten av sommaren att försöka lägga upp plan hur det ska gå till. Cykla mycket är förståss nummer ett men jag kommer också att fortsätta med bikramyoga. Det är bra för mina knän, för smidigheten och för styrkan men mentalt är det också en bra träningsform. Mest kanske för att jag tycker om det och mår bra av det. Stryketräning tänker jag ta upp under hösten också, för att stärka ben och mage/rygg som behövs när man cyklar.

Nästa stora prövning kommer redan nästa helg. Då ska jag cykla till Blekinge, det blir nog lite drygt 20 mil. Jag ska på scoutläger där och av tradition så brukar jag cykla. Eller rättare sagt, de två senaste åren har jag och min yngste son cyklat. 2007 cyklade vi till Kristianstad, 11-12 mil på två dar. Då var han 9 år. 2008 cyklade vi till Sjöröd på Österlen, 10-11 mil också på två dar. I år får jag cykla själv eftersom han inte ska med på lägret. Jag kommer att cykla till Lund på morgonen, på eftermiddagen efter jobbet cyklar jag vidare. Räknar med att vara framme på söndag eftermiddag.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *