egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Semesterstress

Nu är jag inne i  en period då jag har svårt att hinna blogga. Semesterstressen har smygit sig på, inte på jobbet utan hemma. Vi ska ju ut  och campa när skolan slutar och det är tusen grejer att fixa innan det är dags. Tältet måste slås upp för kontroll, räkningar måste fixas innan vi åker, nya sommarkläder måste inhandlas, campingar skall hittas, GPSen skall programmeras, det nyinköpta köket skall proveldas… och mycket annat. Dessutom måste vi hinna städa ordentligt  för vi får gäster när vi är borta. Men det ska nog gå. Ska bli väldigt skönt med semester i alla fall.

Lite träning hinner jag med i alla fall även om jag ställde in det planerade yogapasset ikväll. I morgon ska jag faktiskt cykla, andra gången denna veckan.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *