egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Tillbaka från skogen

Nu är jag tillbaka! Torsdag till lördag var jag på scoutläger strax öster om Sjöbo. Det var jätteroligt. Jag fick helt klart utlopp för mina ”eldningslustar”. Jag tycker att det är barnsligt roligt att elda. Jag ser redan fram emot sommarens veckolånga läger i Blekinge.

Jag var jättetrött när jag kom hem och på söndag tog jag det ganska lungt och sov till och med middag en stund. Härligt.

I går måndag cyklade jag till jobbet. Ja, faktiskt kom jag mig för att göra det. Det kändes riktigt bra. Jag ska ju cykla till ovan nämnda läger i Blekinge i sommar så jag får ju försöka ha några mil i benen innan dess…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *