egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

”pusten”

Igår var jag på yoga igen. Jag var trött och sliten hela dan och passet började inte förens klockan halv nio. Hade inte så höga förväntningar överhuvudtaget. Dessutom var det ett intensivpass. Häromdagen skrev jag ju att alla pass är precis lika. Det stämmer nästan. På de så kallade flow-passen så kör man samma övningar i samma ordning men utan stopp emellan. Det blir lite intensivare och tar drygt 60 minuter istället för 90 minuter. Hur som helst så var jag trött och seg när jag cyklade dit men istället för att fortsätta vara segt kände jag mig pigg och stark hela passet. Det kändes som en riktig energikick. Speciellt med norskan Guro som lärare. Det är helt underbart när hon pratar på sin klingande norska och man ska tänka på ”pusten”. Då drar man ett extra andetag och ler inombords.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *