egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

prylar del 2

Idag ska jag skriva om min dunjacka. Kan tyckas lite knepigt när det är sommarvärme ute men det är definitivt en av mina favoritprylar. Jag fick den i födelsedagspresent i höstas och har använt den mycket i vinter men den är användbar nu också. Egentligen är det en duntröja, den är lätt och tunn men ändå varm. Perfekt under en tunnare jacka på vintern men lika perfekt en sval sommarkväll när solen gått ner och man vill sitta ute forfarande. Man kan stoppa ner den i en liten packficka och ta med överallt. Tar mycket mindre plats än en fleechtröja och är dessutom varmare. Sen när man är ute och tältar stoppar man duntröjan i ett örngott och vips har man fått sig en dunkudde! Se, jag sa ju att de bästa prylarna är sånt som kan användas till många saker.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *