egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

motvind

Kvart över 5 ringde klockan i morse och jag studade upp (nåja), redo att sätta mig på cykeln och cykla till jobbet i Lund. Efter en tallrik gröt och ett kokt ägg så gav jag mig iväg. Termometern visade på 0°C så jag var lite orolig att det skulle vara halt. Som tur var var det inte det utan torrt och fint på cykelbanorna. Däremot var det tokdimmigt. Och dimman kondenserade på kläderna så allt var blött när jag kom fram. Det var nästan ingen vind alls så det blev en bra tur till Lund.

Sen skulle jag hem också, dimman hade lättat men vinden tilltagit och det blåste fiffigt nog från sydväst, precis i den riktningen jag skulle cykla. Extra träning kan man kalla det, eller jäkligt jobbigt. Det gick väldigt sakta bitvis. Ungefär halvvägs hem kände jag att jag borde ätit ett bättre mellanmål än en banan och en liten chokladbit. Energin tog slut, jag var jättetrött och det blåste motvind. Lägligt nog fanns det en korvkiosk så jag stannade och köpte en korv med bröd. Det gav lite energi och jag kunde kämpa mig hemåt.

Nu har jag i all fall kommit igång och jag skall försöka göra det till en vana, vi får se hur lång tid det tar…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *