egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

tidiga helgmornar

Både igår och idag var jag ute tidigt, nåväl, tidigt för att vara helg. Igår var det ju scouter och idag var det sonens fotboll. Jag tycker att luften är annorlunda på mornarna. Friskare och högre på nåt sätt. Jag blir alltid cykelsugen då. Att kunna ta en runda innan alla andra vaknar och kommer ut. Det har hänt att jag på hemvägen stannat och köpt frallor och sen hem och fikat. Den traditionen skall jag nog ta upp. Får bli nästa helg för nu är det ju redan mitt på dagen och jag ska snart iväg igen på fotbollsmatch nummer två för idag. Det är trixigt att få in sin egen träning mellan barnens aktiviteter.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *