egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

den stora svackan

Senaste två veckorna har varit förfärliga. Jag har känt mig stressad, arg, ledsen och frustrerad. Det passar sig inte att skriva om orsakerna i denna blogg men det är helt klart orsaken till att jag inte har skrivit så ofta som jag vill. Jag har helt enkelt inte orkat. Ha tålamod med mig framöver om jag skriver för sällan.

När man mår som sämst så är det som bäst att gå och träna. Tack och lov gjorde jag det idag, gick och tränade efter jobbet . Kände inte alls för det och de första fem minuterna i roddmaskinen var jag på väg och ge upp. Men jag fortsatte och sen flöt det på. 40 minuter blev blev det och hela kroppen fick sig en genomkörare. Kände mig väldigt nöjd när jag stod i duschen efteråt. Kanske, kanske kan det bli ett träningspass i helgen också.

Kram på er!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *