egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

äntligen träningsvärk igen

Styrketränade idag, det var en månad sen sist. Körde ett rent benpass med de excentriska övningarna jag fick av sjukgymnasten. Försökte att inte köra för hårt men varje övning kändes ordentligt. Jag körde benspark åt sidan, sittande benpress, sittande benspark (framsida), liggande bensprak (baksida) och vader. Excentrisk träning är fokusera på tillbakavägen, när man håller emot. I mitt fall är det att i sträckningsfasen köra med båda benen men på tillbakavägen låta ett ben ta hela belastningen. Det kändes riktigt bra och som sagt, träningsvärken kom som ett brev på posten. Härligt.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *