egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

mycket snack och liten verkstad

Det här börjar mer bli en blogg om bortförklaringar och sjukdomar än om träning. När jag kom hem från Italien så var in son magsjuk. Okej, jag stannar hemma med honom tänkte jag då på natten… På fredagsmorgonen var jag själv sjuk också. Migrän igen, det var ju bara en dryg månad sen. Problemet med denna gång var att jag hann inte med att ta medicin. Jag sov ju när anfallet började. För att medicinen skall funka måste man ta den vid första symtom. Jag tog medicin när jag vaknade men den gjorde ingen som helst effekt. Blev en dag i sängen.

Så då blev det ingen träning igår och ingen idag Jag får nån slags ”hang-over” dan efter ett migränanfall även om huvudvärken är borta.

Det känns som om jag mest planerar (som vanligt) och snackar om min träning utan att genomföra så mycket. Mycket snack och liten verkstad är inte sån jag vill vara men just nu uppenbarligen är. Till skillnad från min man. Han bara tränar liksom utan att prata så mycket om vad och när och hur och varför och mål och hit och dit. Typ som jag gör. Han bestämde sig efter jul att börja styrketräna och nu går han regelbundet utan en massa snack. Han bara gör det. Han drar på sig löparkläder och går ut och springer. Utan en massa planer.

Förresten, på tal om bortförklaringar. Jag skall till sjukgymnast på måndag och kolla mina knän. Återkommer om detta.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *