egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

500 dagar kvar…

Idag är det 500 dagar till den 4 juli 2010 när jag ska cykla. Jag har ”firat” med att göra så lite som möjligt. Vi är ju på sportlov och befinner oss just nu hos mina föräldrar i ett snöigt Dalarna. Vi har åkt skidor varje dag hittills men idag tog vi en paus. Så jag gick upp i morse, blev serverad frukost och sen la jag mig på soffan och tittade på skid-VM på TV, blev serverad lunch och sen åkte vi och köpte semlor som vi fikade på på eftermiddagen. Sen låg jag på soffan igen ett tag och nu sitter jag här vid datorn. Ska nog ta en stund till på soffan, bli serverad middag och sen soffan igen gissar jag. Ibland är det härligt att få bli bortskämd och bara vila. Tack mamma och pappa.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *