egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

cykelpendla

Under en tid har sydsvenskan haft en artikelserie om pendlandet mellan Malmö och Lund. Det har stått om bussar, tåg, bilar och idag hade de skrivit en artikel om en kvinna som cyklade varje dag mellan Malmö och Lund. Jäklar, jag blev både avundsjuk och imponerad men framförallt inspirerad. Det är ju precis det jag behöver; nöta, nöta, nöta på sadeln tills jag blir ett med min cykel. Kvinnan i artikeln hade 1,6 mil till jobbet i St. Larsparken i Lund från Gamla Väster i Malmö. Min cykeltur hemifrån till jobbet blir 2 mil prick. Om hon klarar det klarar jag det, så är det bara. Nu cyklar jag nån gång i bland, senast strax före jul, men jag behöver cykla mer regelbundet och oftare. Jag ska försöka cykla i alla fall 2-3 gånger i veckan. Det finns dagar när jag måste komma hem i tid för andra aktiviteter så varje dag är uteslutet. På måndag börjar jag.

Normalt sett cyklar jag till busshållplatsen ca 3 km hemifrån och sen tar jag bussen till Lund. Bilen tar jag bara i undantagsfall ibland.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *