egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

styrketräning

Jag har styrketränat till och från de senaste sex åren. Förra året var det mest från tyvärr. Jag tycker ju om att styrketräna. Jag tror att jag ville ha tid för mer yoga och mer konditionsträning och tyckte att jag inte hann med styrketräning också. Fast egentligen är det ju bättre att göra sånt som blir av och är kul än sånt som man borde och som inte blir av i samma utsträckning.

Så idag var jag och styrketränade. Det kändes bra. Jag körde först 10 minuter roddmaskin. Den är bra och man blir varm i hela kroppen men mördande tråkig. Sen körde jag igenom hela kroppen, lite improviserat. Jag tänker sätta ihop ett program som jag kan följa framöver, jag tycker det är roligare att träna då.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *