egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

längtar

Jag är fortfarande inte riktigt frisk tyvärr. Igår orkade jag bara ligga på soffan, liksom matt i hela kroppen och fortfarande ont i halsen. Känns bättre idag. Skulle vilja gå en långpromenad, det ser så vackert ut ute med sol och kallt men jag tror att jag tar det lungt idag också. Fördelen med detta är att jag blir mer och mer sugen på att träna, längtar tills jag blir frisk och kan yoga och cykla igen. Stryketräning känner jag också för så det ska jag nog ta upp igen. Simningen får vi se. Jag kan inte riktigt bestämma mig.

Men vad jag måste tänka på är natruligtvis att inte göra allt på en gång och gå ut för hårt….

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *