egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

energi – energy

Att man behöver energi i form av mat och dryck är självklart, speciellt när man förbränner så mycket som jag gör just nu. Äter så mycket och bra jag kan, fast en och annan godispåse slinker ju ner och igår var jag till och med på McDonalds i Sundsvall, på en fredagskväll. Snudd på skandal men det gick fort och jag blev mätt. Jag är också i behov av en annan sorts energi som man inte kan få vi maten. Den energin får jag via människor jag träffar och pratar med. Som mannen på macken igår morse som intresserat ställde frågor eller familjen jag frågade om vägen i Sörfors eller mannen som hoppade ur bilen för att hämta sin post och slängde iväg ett vad duktig du är. Sånt ger mig energi och det är alltid lite lättare att trampa efter ett sånt möte. Ni kära vänner ger mig också energi, varje gång jag öppnar bloggen och ser att antalet som varit inne ständigt ökar och så era kommentarer och mail förstås. Tack!  Just nu tankar jag energi hos Britt och Lennart i Boda som bjudit in mig att vara här och äta och sova. Är väldigt skönt att få vara hemma hos nån emellanåt som kontrast till campingar. De tog mig också med på lite turistande här i bygden. Vi såg den thailändska paviljongen som byggts här, mitt ute i ingenstans ligger ett tempelliknande thailändskt hus med äkta guld och spiror. Fantastiskt. Sen var vi till döda fallen också, en del av inlandsälven där en man i slutet av 1700-talet beslutade att flytta älvfåran så att det numer bara finns en lång stenig tom älvfåra. Vackert på sitt sätt. Imorgon far jag vidare mot Långsele först och siktar på Näsåker längs Ångermanälven som slutstation.

That I need alot of energy from food and drinks are pretty obvious, especially when I use so much energy as I do right now. I try to eat as much and good as I can but I cannot resist some candy now and then and yesterday I ate at McDonalds even thought there were lots of restaurants where I was in Sundsvall but it was fast and easy. I also have a need for a different kind of energy that does not come thru food. That energy I get thru the people I meet and talk too. Like the man at the gas station that interested asked a lot of questions or the family I met to ask for the best road forward or the man that got out of his car to get the mail saying good job there. That gives me energy and it is always a little bit easier to pedal after such a meeting. You my dear friends also give me energy. Every time I open my blog I can see that the number of hits on my page is increasing and your comments and mails of course. Thank you! Right now I am filling up energy at Britt and Lennart in Boda that invited me to spend the day, eat and sleep here. It is very nice to be in a home and not only on camp sites. They also took me sightseeing. We saw a Thai pavilion that some Thai people built here in the middle of nowhere. It is a very Thai house with gold and everything. Amazing. Then we were to something called the dead falls. Back in the late 1700 some guy decided to move the river and even succeeded so now there is an empty river bed with lots of big rocks.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *