egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

vilodag – resting day

I morse väcktes jag klockan sex av att solen värmde på mitt huvud. Vände bara på mig och lät solen värma mina fötter istället och sov vidare. Jag slog på stort och käkade frukost på campingen; yoghurt, ägg, mackor, kaffe och juice. Det var skillnade det mot min normala frukost beståede av havregrynsgröt med vatten och russing. Vadå mjölk? Det kan man ju inte släpa på cykeln och ingen campingaffär i världen är öppen före sex på morgonen. Funderade på dagen och bestämde mig för att ta cykeln, ja jag  vet att jag inte ska cykla när det är vilodag, in till Jönköping och shoppa lite. Jag hade bestämt mig för att köpa nya cykelbyxor. De jag har är inte bra nog. Förra resan hade jag andra byxor och fick absoult inte såna här skavsår. Hittade ett par perfekta cykelbyxor, visserligen svindyra men förhoppningsvis bra för min bakdel och därmed bra för resan. Vore ju förfärligt om jag var tvungen att bryta för några skavsår. Passade också på att köpa mer skavsårsplåster 😉 Tillbaka på campingen efter en kaffe med winerbröd så la jag mig och vilade i skuggan som jag byggt upp av ett stycke cykel och en sovsäck. Tror till och med att jag somnade lite. Börjar bli lite hungrig nu så jag får gå och käka snart.

The sun waked me up at six becuse my head got very warm. I jsut turned around and let the sun warm my feet instead and went back to sleep. I ate a nice breakfast buffe at the camping; yoghurt, eggs, bread, coffee and juice. It was a huge difference to my normal breakfast of oatmeal porrige with water and raisins. What do you mean milk? It is not good to bring on the bike and besides there is no camping shop open before six am. I thought about the day and decided to take the bike and go to town. Yes, I know I am not supposed to bike on my resting day but it was only a few kilometers. I had decided to buy new biking shorts. The ones I have is not good enough. Last trip I hade different shorts and they did not give my this kind of sore butt. I found a perfect pair, really expensive but what the heck, if they will help me forward on this trip it is of course worth it. I also had some coffee just sitting watching people. I called my mother and she told me to really enjoy the people because when I get far up north there will not be that many to watch. Back at the camp site I build some shade with a bike and a sleeping bag and layed in the shade resting, I even think I fell asleep. Now I am getting hungry so I will try to find some food.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *