egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Suck, ugh

Jag är lite varannandagsmänniska just nu. Idag cyklade jag till jobbet. Kändes ok i morse men hela dan har jag känt av baksidan och det kändes när jag cyklade hem också. Efter en Voltaren så kändes det mindre. Jag kommer att cykla både i morgon och på onsdag är det tänkt för att riktigt testa. Pratade med min sjukgymnast i dag och hon tyckte det. Jag ska dit på torsdag igen. Idag är jag inte lika säker som igår att jag verkligen kommer iväg.

I am kind of a every other day person right now. I biked to work today. It felt ok but during the day I could feel something in my backside and I did feel it all way home. I will bike tomorrow and Wednesday as well to reallly test my leg. I talked to my physiotherapist and she thought so. I will go there on Thursday again. Today I am not as sure as I was yesterday that I will really make it.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *