egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Känns bra, feels good

Efter att ha tittat på kronprinsessbröllop hela dan tyckte jag att jag behövde röra på mig lite. Tog min cykel för att testa hur det kändes i benet och jag blev positvt överraskad. Det känns ingenting när jag cyklar. Åkte runt brofästet, sen till Klagshamn och hem igen. Drygt 2 mil. När jag kom hem gjorde jag mina övningar som jag fått av sjukgymnasten. Benet kändes lätt på nåt sätt. När jag satte mig ner framför TVn och bröllopet igen kändes det lite. Just nu är jag i alla fall hoppfull att jag kommer iväg.

After watching the crown princess wedding all day I needed to get some workout. I took my bike to test my leg and I was positively surprised. I did not feel anything in my leg during biking. I biked around 20 km. When I got home I did the exercises I got from my physiotherapist. After that my leg felt light somehow. When I again got back in front of the TV and the wedding again it started to feel again. Right now I am very hopeful of being able to do my trip.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *