egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Knän, knees

Lite orolig igen. Denna gången är det baksidanpå vänster knä, typ åt vänster. Det var ju i det knät jag fick ont förra resan men jag tror faktiskt inte att det är samma. Snarare nåt med fästet till vadmuskeln kanske. Kurerar mig med yoga ikväll. Det tror jag stenhårt på. I övrigt känns kroppen bra och jag känner mig faktikst ganska vältränad just nu. Är nog bättre förberedd fysiskt denna gången… bara knäna håller.

I am a little bit worried. This time it is the back of my left knee, kind of to the left. It was that knee that got sore last trip but I actually don’t think it is the same. Rather where the calf muscel is connected to the knee. I will do yoga tonight to cure it. I do believe in yoga. Otherwise my body feels physically good.  I think I am better prepared than last time… cross my fingers that my knees will hold together.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *