egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

55 km

Idag tog jag en lång cykeltur runt Malmö. Först cyklade jag österut mot Bara. Det var motvind så det räckte. När jag kom ut på öppen mark utan hus och träd så kom jag knappt framåt. I Bara svängde jag sydöst mot Torup. Fortfarande motvind. Efter Torup svängde vägen försiktigt mot väst och medvinden fick fart i mig. Från att ha kämpat mig fram i studom 11 km/h så flög jag nu fram. Ända upp till 40 km/h lyckades jag trampa upp i. Tillbaka strax utanför Malmö cyklade jag rakt västerut precis söder om stan. Det är märkligt att det kan kännas så mycket landet så nära stan faktiskt. Jag var tvungen att cykla en liten omväg på grund av vägarbete och då kom motvinden en kort stund igen. Att det kan vara sån enorm skillnad mellan med och mot. Väl hemma stod tripmätaren på 55 km. Nöjd!

Today I took a long bikeride around Malmö. First I biked west towards Bara. It was headwind allright. When I came out in the open fields without trees and houses I hardly could make it forward. After Bara I turned south east towards Torup. Still headwind. Finally after Torup the road turned a bit and the tailwind caught me. From fighting in very slow 11 km/h I was now flying in up to 40 km/h. Back closer to Malmö I biked west just south of the city. It is amazing that so close to the city can feel som much out in the country side. I had to make a short detour due to a road construction and the headwind hit me again. It is amazing how big difference it is between the two. Back home again the trip meter said 55 km. Very good!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *