egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Kurs, course

Tjänsteresa igen. Det betyder som vanligt att det blir dåligt både med bloggande och träning. Hann med en liten promenad idag, det var allt. Igår var fullt med förberedelser och idag har jag hållt kurs hela dan. Jätteroligt jag blir trött att hålla intensiteten och koncentrationen på topp så länge. En dag till sen är det dags att åka hem igen. Längtar till min cykel. Jag får ta igen träningen då. På torsdag har jag ett yogapass inbokat. Fredag cykling till jobbet. Lördag yoga igen och söndag får det nog bli en långtur med cykeln. Minst fem mil.

Business trip again. It means as ususal at it is hard to get any time for training och blogging. I took a short walk today, that’s it. Yesterday  was full of preparations and today I held a course all day. It is alot of fun but also I get really tired also of keeping the intensity and koncentraion on top for the whole day. One more day and then I can go home again. I miss my bike. I will have to get back into the workout mode when I get back. Thursday I have a yoga class booked. Friday biking to work. Saturday yoga again. Sunday I hope for a long bike ride, at least 50 km. (Dad, I promise you not to stop writing in English:-)

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *